Antropofagi

tisdag 27 december 2022

1900-talets slut

Det visade sig sålunda att ensamkommande flyktingbarn var upp till tio gånger lyckligare än vanliga barn. Efter att dessa resultat kommit till allmänhetens kännedom beslöts det att föräldrar skulle avskaffas.

Befintliga förändrar dödades eller fördrevs. Några lyckades undkomma sitt rättmätiga öde genom att döda sina egna barn, varpå de ju upphörde att vara föräldrar. De allra flesta kunde dock inte ta sin avkomma av daga, vilket är oförvånande mtp. evolutionens grymma diktat. Många flydde till Finland och bidade sin tid där.

När barnen nu levde fria och utan saklig grund att alls beakta det fjärde budet, började de hålla ihop i gäng och beväpna sig med pinnar. Om sommaren var de dammiga och om hösten var de leriga. Om vintern röda och torra och om våren snuviga.

FF.

Barngängen anföll varandra och högg varandra med spjutlika pinnar. De äldre barnen våldförde sig sexuellt på de yngre. Vissa hamnade i koma. Vi kan väl kort sagt säga att det blev stressigt.

"Jag ska köpa nya fiskar, ty de gamla har tatt slut/
Och jag själv är lika vissen såsom cissusen ser ut"

Då samlade sig de överlevande föräldrarna på andra sidan finska gränsen. De anföll med all beväpning världssamfundet kunde uppbåda, och snart låg barnen döda och förbrända på gatorna. De fd. föräldrarna knullade och fick nya barn som inte fick veta något alls om den mörka historien.

Så slutade 1900-talet. Med blotta förskräckelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar