Antropofagi

tisdag 12 januari 2016

Greider Becker kommenterar - 2016

Då de tydlien är på modet att göra förutsägelser om året som kommer, vill ja inte va sämre än nån annan på den punkten. Välkomna härmed till min egen framåtblick över 2016.

De kommer bli ett jävlit fint år på de hela taget. Vissa kommer klaga, men ja kommer bara gosa ner mig å ha de bra.

Ute i världen kommer krig å elände å pågå oförtrutet. Men samtidigt kan vi inte glömma alla barn som föds å alla fiskar som hoppar. Nej den som inte ser världens skönhet kan gå hem.

Tyskland kommer under 2016 å tjäna storkovan. Men samtidigt så är de pinigt för lite olika tyska företag kommer att göra bort sig å EU kommer bli mindre å mindre kärt.

På andra sidan havet ser vi hur Obama tar ytterligare en mandatperiod till sitt CV å fortsätter regera oinskränkt. De kommer visa sig att han hade onda intentioner hela tiden å att de blir kalifat och sharia i president Husseins Amerika. Hawaii blir nya Mecka å vita människor tvingas till aborter hela tiden.

Australien kommer å regeras av en porrstjäna som utökar gruvdriften till ursprungsbefolkningens fasa. Då blir de erosion å onda andar å snart är den ekologiska katastrofen ett faktum. Hela Australien kommer å gå under.

Japan invaderar Kina men inte utan vissa förluster. Solens rike ska stiga igen ska de visa sig.

Vetenskapen kommer för övrigt å ge oss svar på de kvarvarande gåtorna så vi får veta om Gud är en man eller kvinna samt om äpplen faller uppåt på andra sidan jordklotet.

Tillslut vill jag önska alla ett jävligt gott nytt år även i år.

Tanken är svindlande. Tack för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar