Antropofagi

tisdag 26 augusti 2014

Ausfragung

Efter att ha sett SVT:s partiledarutfrågningar med Renis, Hägglud och Fridolin kan jag bara konstatera att MP:s ena språkrör fick betydligt värre behandling är KD och M. Omedelbart börjar Antropofagis konspiratoriska ådra pumpa – har Svenskt Näringslivs inflytande över public service återigen visat sitt fyla trune?

Svaret på detta får vi först när Sjöstedt och Löfven ska få sina fiskar varma – får även dessa högborna herrar en betydligt brutalare bjudning är sina borgerliga motsvarigheter, så kan vi nog ha anledning att säga: Hörrni media, låt rättvisa råda, inte era korrupta bonussystem kopplade till Almegas mygliga mutor.

En stilla profetia från Antroprofeten: Lööf och Björlund kommer få snacka fiske och shopping. Sjöstedt kommer släpas genom tjära och fjädrar med en Allians-orange tupp uppförd i anus. Löfven kommer skjutas ut i ett vakuum och förvandlas till denna:

Sfisken

Nu ska jag kolla på utfrågningen av SD:s Jimmie. Det är på något sätt surrealistiskt att se Linus Bylund stå och debba i studion. Den ypperliga statsvetar-kvinnan som alltid är med i panelen ser klädsamt bister ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar