Antropofagi

torsdag 9 juni 2016

Sent rutet

Ganska nyligen sprang MP gatlopp genom medierna pga. påstådd infiltrering av islamister. Antropofagi frågar sig: Varför bry sig om det? Partiet är ju sedan grundandet dominerat av antroposofer, de vidskepligaste vidskepliga i människominne.

Exempel. Antroposofer pysslar med biodynamisk odling. Detta betyder att de tillämpar de åtta preparat som grundaren Steiner föreskrev. Den här artikeln kommer till slutsatsen att "Steiner's instructions are occult and dogmatic and cannot contribute to the development of alternative or sustainable agriculture."

Det kan en hålla med om när en tittar på vad de åtta preparaten, som ska grävas ner i gropar i åkern, faktiskt består av: 1) "Humuspreparatet": Kogödsel i kohorn; 2) Finmalet kisel i kohorn; 3) Röllekablommor som pressas in i urinblåsor från kronhjort; 4) Kamomillblommor i tunntarmar från nötkreatur; 5) Brännässla och torv; 6) Småhackade barkbitar av ek i skallen från ett husdjur; 7) Maskrosblommor i bukhinna från nötkreatur; samt 8) Jäst vänderotblomma.

Att MP vurmar för antroposofer skriver DN ("Miljöpartiet har /.../ i förhandlingar med regeringen trumfat igenom ekonomiskt stöd till antroposofisk medicin och biodynamisk odling"), och det syns även i det oheliga helgandet av friskoleprincipen. Vetenskap och Fortbildning (som nämnda text i DN också refererar till) berättar att miljöpartister krävt att man ”snarast finner en långsiktig lösning som reglerar och säkrar tillgängligheten av de antroposofiska läkemedlen” (exempelvis homeopati, dvs. utblandat gift).

Slutsats: Basha gärna MP, dessa borgare i fårakläder, men gör det då av rätt anledningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar