Antropofagi

söndag 4 februari 2018

Mystiska samband

(Ja, jag sa "samband".)

Googe Correlate visar att söktermen "Martin Timell" korrelerar med söktermen "детектив", vilket verkar vara ryska och betyda "detektiv".


Hur kan detta förklaras? Kanske har ryssarna något att göra med #metoo-kampanjen. Jag menar, de har ju redan kraschat det amerikanska politiska systemet - varför inte också göra lite skada i det svenska?

Mest sannolikt är dock att Timell var dubbelagent åt FSB, men vägrade lära svenska tevetittare felaktiga husbyggesmetoder i sitt snickarprogram. Ryssarna blev lacka - deras plan var ju att skapa fuskbyggen över hela Sverige, för att lättare kunna rulla in med tanks och bulldozers. Vi är förmodligen skyldiga Timell ett tack för att han valde att offra sin karriär, hellre än att möjliggöra en rysk invasion. Det är ju helt uppenbart att Putin straffade stackars Martin, för att avskräcka andra ryska agenter som råkat gått och fått samvetskval.

***

Vidare noterar vi att söktermen "invandring" korrelerar med "förmånsportalen systembolaget".


Exakt vad denna "förmånsportal" är vet jag faktiskt inte, men förmodligen har vi ovan beviset för att SD släppt frågan om alkoholmonopolet - som ju varit viktig för t.ex. Ny demokrati och Skånepartiet - endast för att de fått tillgång till gratis sprit direkt från källan. En satans jävla korruptionshärva, vilket vi i och för sig är vana vid här på Antropofagi-bloggen.

***

Att "Piteå" korrelerar med "jakttider" känns rätt förväntat, och nästan lite fördomsfullt om jag ska vara helt ärligt. Att vi däremot ser en rad mat-termer dyka upp - mest otippat är kanske "chutney" - kan jag bara tolka som att den stora Norrlands-svälten ("Lavåret") återigen är över oss.


***

Att "Hanif Bali" korrelerar med söktermen "giltiga mynt" är ju bara sååå Moderaterna. Greedy motherfuckers. Rika jävlar, men ändå ska sista lilla fickskrammel med välfärdsvinsterna in på Cayman-kontot.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar