Antropofagi

onsdag 10 juni 2020

4, 12, 14, 16, 19, 20, 22

Då det verkar som att såväl Covid-19 som Covid-16 har fallit i glömska och träda, kan det vara bra att påminna om följande stycke Anonym Internetz-rapp:



Favoritrader är:
Frågan är vad det som ni vill lösa leder, som proteser/
slösar heder dyr på teser, investerar hy på teser/
skin in the game, tji proteser, skinnen sitter fästa vid dom/
rikti' fasta, blästra grisen, fästa loss dom, Eid al-fitr/
Så, vad är det som är så kul med det här? Tja, man förklara aldrig konst. Men det här är fan inte precis konst, så här kommer en möjlig tolkning i alla fall.
  • Lösa leder = proteser
  • Skinn ≠ ej protes, om det sitter fäst vid dem; riktigt fasta skinn
  • Riktig fasta = Ramadan
  • Blästra grisen = flå dem (eller slipa av skinnen genom att partiklar blåses mot skinnen med en stark gasström)
  • Fästa loss = inte längre fästa, inte längre fasta skinn
  • Festa loss = Festen som bryter fastan, dvs. Eid al fitr
En annan fet rad är att "vissa troper är som isotoper, faller sönder". Dvs., myter eroderar - historier tappar trovärdighet - hypoteser falsifieras. Raden bygger också upp mot isotopen kol 14 (C14), som är en isotop som används för att skatta ålder (dvs. mäta tid). Eftersom vi inte missbrukar tidsmaskinen så är det först efter att tiden har gått som vi får svar på om det vi trodde var sant. Då smäller det - sanningen uppenbaras - och därför är tiden, mätt med hjälp av kol-isotopen C14, stubinen som leder till C4, dvs. sprängdeg (innehållandes ca 90% cyklotrimetylentrinitramin).
Så tiden e' stubinen som fräser och visar vägen/
emot smällen när gällande deviser de viker hädan/
Vi subtraherar alltså 10 från C14 för att få höra smällen av Folkhälsomyndighetens Titanic krascha in i den egna isbergshypotesen. Och vi subtraherar likaledes 10 från 22 - som verkar vara det magiska antalet forskare som krävs för att kritisera Folkhälsomyndigheten (22 i DN 14/4; 22 delvis andra i DN 14/5),  - och får 12, dvs. De 12 apornas armé - den fantastiska Terry Gilliam-filmen som [zzzzplåååjler allllöööört!!!!!] med hjälp av tidshopp (tiden är stubinen, remember?) beskriver hur mänskligheten utrotas av en mäktig pest.

I De 12 apornas armé är det Brad Pitt som är bat shit (vilket också är sånt som kineser äter för att döda mänskligheten, enligt hörsägen) galen, eftersom han påträffas på ett mentalsjukhus. Pitts karaktär Goines pekas felaktigt ut som den skyldige till pandemin, då han bildade de 22, förlåt jag menar de 12 apornas armé - men det visar sig att det egentligen är Bruce Willis karaktär Cole som genom sina tidsresor orsakar utbrottet. I bakgrunden har vi forskarna från framtiden som despotiskt kontrollerar hela operationen.

Så, yeah, det är rätt tätt.

Verkar som att Covid-16 annars pausar på jämna 20 spår. Vi väntar på smittvåg 2!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar