Antropofagi

måndag 22 september 2014

Pogromer 2018

Det har nu börjat osa riktigt mycket folkmords-katt i Svea Rike. På Flashback hetsar rassarna om att slänga ut de rumänska tiggarna, bränna deras läger etc. Folk tillhandahåller adresser och kartor för att underlätta för den som känner sig manad. Läger brinner också, och minst en person har dött i en sådan incident. Polisen bryr sig inte (läs t.ex. här), eller värre, bryr sig (läs t.ex. här). Attacker på tiggare i andra sammanhang ökar, eller i varje fall rapporter om det. (Exempel: Här, här, här, här och här.)

När pöbeln, med ordningsmaktens goda minne, börjar lyncha människor från det man uppfattar som en romsk minoritet, då känns det som att Nazityskland inte är långt borta.

Jag har tidigare nämnt att rasisterna är lite som nazisterna, och visst har vi nu inte mindre än 13-procentig representation från rasse-hållet. Samtidigt gnäller Billström om att SD och F! är lika illa, och KDU gnäller om att SD och V platsar lika illa i riksdagen. KDU:s ohämmade flörtar med SD är förresten gastkramande, liksom gammel-moderaternas gliringar om att Alliansen borde fortsätta regera med stöd av SD. Som alltid när extremhögern släpps in i stugvärmen är det normalhögern som släppt på principerna och gläntat på ytterdörren. Kolla på Danmark eller Norge, t.ex.

Så då har vi ett politiskt etablissemang som gärna ser att det sprids hat-propaganda mot tiggare. Vi har den sedvanliga Flashback-mobben som törstar efter blod. Och, slutligen, vi har polisen som skiter i vilket, och till och med upprättar register över romer.

Jag spår att pogromerna inte är långt borta, alls. I nästa val tar SD 30 procent, bildar regering med KD och M, och ger polis och pöbel fritt spelrum att äntligen få mörda lagligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar